Kako iskoristiti marihuanu da bi imali bolji seks

Marihuana je snažan afrodizijak koji povećava zadovoljstvo u toku seksualnog odnosa. Postajemo osetljiviji, oslobađa nas kompleksa, čini da se više usredsređujemo i produžava orgazam. Zapravo, u Indiji se koristi za tantrične rituale više od 3000 godina. Međutim, neka istraživanja tvrde da pogoršava mušku erekciju. Kako možemo iskoristiti kanabis da bi imali bolji seks?

Pre svega, efekti marihuane nisu 100% predvidivi i veoma zavise od vrste, situacije i osobe. Kanabis nema isti efekat kada se puši ili kuva. Kako različite sorte imaju drugačiju koncentraciju THC-a, CBD-a, CBN-a i druge kanabinoide, tako da ne možemo tvrditi da marihuana generalno proizvodi bolji seks.
Aktivista, uzgajivač i stručnjak hemijskog sektora, Hose Miranda (Jose Miranda) se u ovom smislu slaže: “Svi koji smo redovni korisnici znamo da mnogo zavisi od svake osobe pa čak i momenta. Takođe, nemamo svi isti uskus. Moj savet je da čitaš, da se informišeš i lično da probaš koja ti se sorta više sviđa za taj trenutak i odmeriš dozu. Ne želimo da završimo balaveći nad našim/om ljubavnikom/icom, niti da se žalimo zbog naših problema u tom momentu, ne radi se o tome. Nego želimo da nam pomogne da još više uživamo u seksu!”
Po kolumnisti Lisi Kirkman (Lisa Kirkman) o seksu, kako odnos tako i kanabis oslobađaju oksitocin, ‘molekul ljubavi’, hormona koji se luči u toku orgazma kod žena i muškaraca, i u vezi je sa obrascima ponašanja majki i očeva; i takođe deluje kao neurotransmiter u mozgu. “Marihuana generalno povećava osetljivost, percepciju tela i oslobađa spontanost. Sative su veoma dobre za parove koji žele da povećaju svoj užitak. Ipak, kako u seksualnosti tako i u odnosima sa supstancama svako pojedinačno treba naći svoju formulu”, potvrđuje argentinska aktivista Alisija Kastilja (Alicia Castilla).
Ali koju sortu izabrati? Indijsku ili Sativu? Po Lisi Kirkman, ”sative imaju sposobnost da skupljaju mišiće i time poboljšava učinak”. Korisnici ICMAG-a (International Cannagraphic Magazine) se takođe slažu da sative najbolje funkcionišu pošto imaju okrepljujuće dejstvo i ne spuštaju kao indijske. Međutim, neki se odlučuju za hibride ili da puše male količine indijske da bi uživali u njihovim opuštajućim efektima.
Po tvrdnjama Kirkmanove, sorte u odnosima oko 70/30 rade bolje od 100% indijskih ili sativa. Čiste sorte mogu izazvati ekstremne efekte poput pospanosti u prvom slučaju ili paranoje u drugom.
Za jedno energično dejstvo preporučuje sativu sa umerenih THC-om, kao što je Skunk#1.
Za jedno opuštajuće dejstvo je veoma dobra indijska kao što je Blue Cheese.
Da bi naše telo asimiliralo kanabis nije potrebno popušiti jedan džoint. Možete skuvati jednu romantičnu večeru, udisati kroz paru (isparenja) ukoliko ne volite dim, ili čak mazati erogene zone i druge apsorbujuće zone tela. Za ovo poslednje se opredelio kolektiv ‘Afrodita Group’ koji je izneo na tržište jedan organski lubricant od kanabisa za žene koji omogućava orgazam do 15 minuta.
Da, do 15 minuta. THC je vijagra za žene. U stvari ovo nije ništa novo. Na nekim plantažama hipika Kalifornije žene vrlo dobro znaju da ako stave smolu, ekstrate ili čisto ulje THC-a u vaginu, izaziva vrtoglave orgazme. ‘Afrodita Group’ neće biti jedina grupa koja će se odlučno opredeliti za ove lubrikante skore budućnosti. Posebno kada se razbju tabui koji su opkolili marihuanu tako brzo.
Ipak, marihuana ne samo da služi povećanju zadovoljstva u seksualnim odnosima, već i da izleči seksualne disfunkcije. Zapravo, ajurvedska medicina koristi je za lečenje od impotencije i za povećanje libida. Za ove svrhe, sative su bolje. Međutim, postoje slučajevi gde indijska dobro dođe, naročito ako korisnik pati od neuroze, anksioznosti ili fizičkog bola.
Alisija Kastilja nam priča jedan slučaj koji opisuje ovakvu situaciju: “Pre par nedelja se jedan prijatelj, koji je u toku diktature (Argentina) bio mučen, hteo posavetovati sa mnom. Mučenja su mu ostavila strašne posledice na poslednjim pršljenima, što mu otežava hod, mora se pridržavati štapom. Pitao me je za neku sortu afrodizijačku. Setila sam se da ga pitam da li je imao želje. Rekao je da da, ali da mu bol sprečava erekciju. Predložila sam da proba jednu indijsku sa visokim koncentracijama CBD-a zbog svojih analgetičkih efekata. Sutradan sam dobila SMS sa jednim ogromnim Hvala.”

 

Izvor:  Marihuana kao afrodizijak

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *